2009-08-27
 20:03:48

stockholm nästa!

Imorgon så åker jag till stockholm igen, med kören :'D Vi ska sova över där 2 nätter, så jag kommer inte att ha tillgång till dator, jag bjuder på 3 bilder, efter som att jag inte har lagt in några på länge. all kopiering anmäls!
varsågoda att kolla på bilderna xD OBS! bilderna är tagna med en dålig kamera, jag har en myyyyycket bättre kamera hemma hos pappa.
2009-08-26
 18:39:53

här finns ingen rubrik 8D

jag är så himla lycklig, jag älskar dig och dina blåa ögon, du vet vem du är <3


(förlåt för kort inlägg ;O)
2009-08-26
 07:19:21

Hejhej bloggen 8)

snart ska jag klippa uppklippt ; ) och en fråga, hur får man håret att ligga "framför" axlarna? typ, såhär?: SCENE.jpg SCENE image by hollisterbabe6969, jag kommer INTE att färga håret svart, eller sminka mig så xD utan, jag bara undrar hur man får så att håret ligger framför axlarna. nog om mig nu ;O Nu
ligger sköldpaddan och sover *kärlek ; )* så gulligt <3 ska inte störa henne med datorn nu, , bye bye 8')
 

//Louise ;D
2009-08-23
 22:00:39

skooola, sköldpadda, kanin, katt...

Nu är det ju skola, trååkigt -.-' Ni vet, Det där med Felicia när hon svek och... jaja, det har hänt igen ;___; fast.. vi har börjat om från början nu. Så, jag hoppas att det ska gå bättre nu. Och ja, sköldpaddan hon verkar ju ganska glad över det nya utrymmet (med tanke på att det var 3 stycken sammanlagt sköldpaddor i ett lite mindre akvarium i zoo affären, såå ;'))
Och jag kan mata henne för hand :'DDD <3 Sen igår så kom det in en rätt så tuff katt, rakt in i lägenheten xDDD Och så åt den upp Tindras mat också ;(( (Tindra är min katt). Trevligt trevligt? XD Och... jag ska få en kanin, fast.. bara om den är hos Julia (men jag kommer ju att betala mer en hälften av summan) så... Det ska nog gå :'D Jag har plattat håret och tupperat lite (vill ha lite volym på håret <.<' ) såå.
Jaja, skola imorrn *jäsp*
                                     
                                                    
                                                                                        //Louise :*
2009-08-20
 08:32:31

skola

jaja, nu är det ju skola idag, ska gå om några minuter.  jaa, sköldpaddan kom ju tillslut :'D och ja, efter skolan så ska jag åka och mata henne, kanske vara med någon vän. Siri kanske :'D Hon är ju snäll (: och så älskar hon djur. Fast, hm. Kanske lite för mycket? xD Nejmen, det är ju bara bra :'D Hon är som mig, lite egendomlig, älskar djur, har samma intressen. jaja, nu ska jag till skolan, hejdå
2009-08-10
 15:21:44

köpt en sköldpadda!

Ändrad planer! Nu har jag varit och köpt sköldpaddan <3 Det blev en hona. Exotica heter hon :3 <3
Jag köpte akvarium, filter, sand, mat, och allt sånt där (:
Hehe, anledningen till att jag köpte den idag är för att jag inte kunde hålla mig (:
Akvariet och själva sköldpaddan kommer mellan kl 18 och 19. (: jag lääängtar 8D