2010-06-30
 22:53:20

tillbaka


Nikon d40 + nikkor 18-55mm + close-up filter +10
Hej!
Jag ville bara säga att jag är tillbaka! Och överasskningen är att jag ska göra en ny design, och köpa lite nya kamerasaker. (alltså designen kommer när min dator och photoshop funkar)
Idag har jag sett på Eclipse, och åh den levde verkligen upp till mina förväntningar! Den var tillochmed bättre en jag trodde att den skulle vara! :) Hehe japp jag är twilight nörd och har läst böckerna jätte många gånger men jag väljer att inte ta med det i bloggen för jag vet att många (utav er läsare?) inte gillar The Twilight Saga. Jaja, nog om det. Jag har haft det underbart dom senaste veckorna. Och jag har verkligen passat på att vara ute och njuta av solen och vara med kompisarna. Så tyvärr så kommer inte bloggen i högsta prioritet i sommar, tyvärr.. :(
Men det betyder ju inte att jag inte kommer att uppdatera! Ett eller 2 inlägg om dagen eller varannan dag får räcka. Jag känner mig lite krasslig nu men jag antar att det blir bättre för det var värre förut idag.
Jaja hejdå för idag!
2010-06-20
 19:48:17

20 juni


Nikon D40 + nikkor 18-55mm, dålig fokus!
Hej!
Jag ska ta en bloggpaus i 2 veckor, så jag kommer tillbaks då med en överasskning till bloggen! :D
Hejdå!
2010-06-15
 09:53:39

15 juni


Nikon D40 + Nikkor 18-55mm.

Hej!
Angående dagens bild, vet någon vad blomman heter? Den fanns i grekland, i corfu. Jag vill gärna veta vad den heter eftersom att den är så fin, och ja :) Så om någon vet, och kan berätta vad den heter så är jag väldigt tacksam! Jag har lyckats föra över bilder från grekland till datorn nu! Så snart så blir det ett inlägg med massa bilder! :) Jag har inte så mycket mer att säga. Men nu ska jag kolla på modern family ;)
Hejdå!
2010-06-10
 21:21:04

seg uppdatering!


Nikon D40 + Nikkor 18-55mm + haida closeup +10
Hej!
Förlåt för att jag har varit sämst på att uppdatera. Hm, men jag har varit lite upptagen de senaste dagarna. Idag så har det varit jätte dåligt väder här i göteborg. Det ösregnar och är alldeles grått och trist. 20 grader varmt är det , solsken till den lilla värmen hade passat bra! Om det inte regnar imorgon så ska jag gå och hämta kameran hos mamma (mina föräldrar är skilda.). Och då ska jag såklart föra över bilderna från grekland till datorn! :)
Så då ska ni få se på massa bilder :) För det var verkligen helt magiskt i grekland. Så fint var det! Idag har jag spelat minigolf och ritat med textilpennor på en tröja, haha konstig förklaring men ni fattar :) Har saknat bloggen ♥
haha hejdå så länge! :)
2010-06-09
 00:39:04

hemma

Hej! (varning för bildlöst inlägg)
Nu är jag hemma, och allt är okej. Grekland var verkligen underbart, och jag har en massa foton som jag är jätte sugen på att visa här i bloggen. Men det är så sent nu , och jag är jätte trött. Men jag kände mig ändå tvungen till att skriva ett inlägg. Om man kollar så ser man att jag inte har uppdaterat bra alls under resan, men jag hade ingen aning om att det skulle bli så dyrt att smsa. Jag hann bara smsa lite och sen vipps så var alla mobilpengar borta :/
Men imorgon är det skolavslutning! :D Så efter det så ska jag uppdatera med bilderna. Hm,
Hejdå ! :)
2010-06-03
 08:36:21

vaknat

Hej! Jag har precis vaknat. Förlåt för att jag inte uppdaterade igår :/ tyvärr har jag inte på mycket pengar kvar på mobilen. Men igår så badade jag halva dagen. Corfu är iallafall jätte trevligt! Igår kväll så gick vi också till stranden. Nära stranden så finns det en restaurang. Och dom har verkligen trevlig personal! +Att dom har två hundvalpar som är jätte söta! Valparna springer också och hälsar på alla gästerna :) förlåt för bildlöst inlägg!

2010-06-01
 19:50:58

hotellet

foto0205 (MMS)

Hej. Nu är vi vid hotellet. Åh vad underbart det är!

2010-06-01
 18:40:47

grekland

Hej! Jag är i grekland nu. :D uppdaterar när jag är på hotellet.

2010-06-01
 07:21:36

grekland!

(bildlöst inlägg)
Nu står taxin här utanför, allt är packat och klart, nu åker jag till grekland! :D Eller ja, just nu till flygplatsen.
2010-06-01
 07:07:13

åh tack tack!

Hej!
Åh jag är verkligen superduper glad just nu! :D
Jag vaknade för en kvart sen, för att jag trodde att klockan var åtta. Men den var kvart i sju. Så jag passade på att logga in på blogg.se . Och så kollade jag statistiken, och så här såg det ut!:

Visst visst, för er storbloggare så är den här summan väldigt liten. Men för mig så är det här jätte kul! :D
Hoppas att några läsare stannar kvar på min blogg! :) Även fast jag åker till grekland idag. Men jag kommer som sagt mobilblogga varje dag!
kram /Louise!