2011-01-29
 10:38:28

Lördag -


Nikon D40 - standardobjektiv
Hej!
Nu är det lördag , som ni vet . Och jag mår mycket bättre nu.
Jag håller på och kollar på objektiv, hittar inget som jag gillar sådär "jätte mycket". Jag har ungefär 1500 kr nu. Men jag fortsätter spara! Glömde skriva en sak igår. Om du bor i göteborg så kan du lyssna på min klass som kommer vara med i "vi i femman", nu på tisdag. På min födelsedag... Det är semifinal då, så om vi går vidare där så tävlar "min" klass för göteborg! Det börjar kl.5 på P4 göteborg. Nu har jag hittat ett objektiv som jag gillar, ett Nikon 55-200 mm! Ser bra ut! :) Nu ska jag prata med lite vänner på Skype. Hörs sen!
2011-01-28
 10:28:19

uppdatering - sjuk


Nikon D40 - nikkor 18-55mm
Älskar bilden! Saknar sommaren såå mycket, vill bara att våren ska storma in med värme!

Hej!
Förlåt för jätte dålig uppdatering!
Jag har haft de mest stressande veckorna i mitt liv med skolan, vännerna och allt.
Det känns som om att jag inte räcker till, just nu så är jag typ kompis med alla tjejer i klassen, så det blir lite svårt.. + att många är arga på mig för att jag inte kan vara med dom överallt! Och så är det läxorna såklart. Usch! Läxor är hemskt, och vi får räkna bråk hela tiden, och det är jobbigt, tro mig! Just nu så ligger jag i min säng och har datorn framför mig. Och min säng ser inte direkt sådär trevlig ut.. Har en handuk brevé mig och en tallrik med lite kladdkaka, en påse med gympakläder, filmer mm. Men som tur är har jag en till säng (haha!) där jag sover, här så har jag mest bara "mitt private space". Just det, jag skulle berätta, att jag är magsjuk just nu.. Spydde imorse :/ Så jag stannade hemma från skolan. Och föressten! Jag fyller år på tisdag ^^ 12 år blir jag då! (: Nu ska jag fortsätta rita lite, kanske lägger upp lite bilder på saker jag har ritat sen!
tills dess ; Hejdå!
2011-01-05
 23:51:09

Dag 01 - Om mig

- Om mig -
Jag heter då Louise Janson och är född 1 februari -99 :) 
Jag köpte min Nikon D40 sommaren 2010 och utnyttjade hela sommaren till att fotografera och har fotograferat sen dess. Jag ska snart få en ny blixt och ska köpa ett nytt objektiv i slutet av veckan. Jag blev intresserad av fotografi när pappa köpte en kamera till hela familjen, men det var en kompaktkamera som man kan spela in film och fotografera med. När jag provade kameran så blev jag som besatt, och älskade att hålla på med inställningarna på kameran. En sak som jag också tycker är jätte bra med den kameran är den tysta fokusen och den otroliga makron som gör att man kan fokusera på något jätte nära! Det var heller inte så länge sedan som jag tappade bort min kameraladdare. Jag blev helt förtvivlad när jag insåg att den var borta och letade non-stop. Det slutade ändå med att jag köpte en ny laddare, och nu står jag här! Om det är något annat som du undrar så är det bara att kommentera!
2011-01-05
 18:56:48

30 days

Det här ska jag skriva på 30 dagar:

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första vän
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min högsta önskan
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
2011-01-05
 17:11:56

Back on track


Nikon D40 och Nikkor 18-55mm och close-up filter 4+
Hejsan!
Igår natt så låg jag och tänkte på allt som jag har gått miste om, jag har släppt taget om massor som har stått mig så nära. T.ex bloggen och tillochmed 2 utav mina bästa vänner F och M (ni vet vilka ni är ♥) och det ångrar jag grovt. Och jag insedde vilket misstag jag har gjort , jag har inte varit mig desamma utan dom . Iallafall så ska jag ta tag i mitt liv nu . Och min första prioritet ska självklart vara vännerna och på andraplats så kommer skolan, och på tredjeplats så kommer bloggen .. Och dessutom så vill jag ha en plats att dela mina tankar på :) Som ni kanske ser så har jag också ny design! Om du inte kan se den så tryck då bara på F5 ! ♥ Nu vet jag att det finns några som kanske är jätte sura på mig och jätte besvikna på mig för att jag slutade med bloggen. Det började med att jag tog en 2 veckors bloggpaus, som resulterade i 4 veckor. Jag skrev ett ursäktsinlägg men jag började inte blogga igen. Det var mycket press på mig just den tiden och jag var mega deprimerad. Men nu så nöp jag mig själv och ingsåg att jag egentligen ville blogga. Såå, I'm back on my feet! Och ett nytt objektiv är påväg och jag ska få pappas megastora och avancerade blixt, ska bara köpa en ny "fot" och batterier till den så är den min! ♥ ska sluta skriva nu, så..
Hejdå för nu! Hoppas att ni tyckte om designen! Själv så tycker jag att den blev lite småtråkig men men!